Referenser

Blev jättenöjd med bemötande. Carina är jättekunnig och kunde rekommendera mig direkt behandling (Infuzion) som passade mig bäst och som gav bästa resultat. Hon är också jätte varm person. Kände mig alltid välkommen. Rekommenderar 200% Stora Blå.

Ksenia

2017-12-12

Detta är under alla omständigheter den mest professionella behandlingsklinik jag har varit på.

Att bli sedd och lyssnad på samtidigt som dem utför de mest professionella behandlingar man kan önska efter mkt noggrann konsultation.

Trådbehandlingen tex som genomförs på ett fantastiskt mjukt omhändertagande sätt med fantastiska resultat som varar länge istället för att skära i ansiktet.

Jag är en otroligt nöjd kund, speciellt med underbara Carinas professionalism och alla hennes fantastiska och naturliga behandlingar!

Rekommenderar alla som vill bli nöjda med er investering i er själva, att välja denna klinik.

Nenne

2017-11-16

Jag gillar att planera mina besök för bl a föryngring och mina regelbundna botox touch-ups, väl. Stora Blå i Stenhamra ligger en bit bort MEN jag väljer dem i 1a hand pga deras underbara utbud och långa erfarenhet. Känns tryggt och jag gillar att komma iväg lite anonymt.

Efter en härligt avstressande bilresa ut på Ekerö får jag vid ankomst avnjuta en skön ryggmassage och välbehövlig fotvård före mitt bokade besök för föryngringsbehandling. Perfekt!

Pst.. Har t o m nu bytt ut min frisör sedan jag fann ett proffs på Stora Blå!

Lena 49 år, Östermalm

2017-02-05

Multifuzion … Äntligen har jag hittat min metod för hudföryngring.

Forskningen går framåt och idag kan man göra lyft utan kniv är min känsla.

Vilken otrolig skillnad på min hud redan efter 1:a behandlingen. Nu har jag gjort tre behandlingar, och resultatet är fantastiskt. Min hy är stramare, fastare, mer lyster och mindre ärrvävnad efter mycket acneproblem och dessutom helt smärtfritt.

Lätt rodnad efter behandlingen, lite grann som att man vistas för mkt i solen, men dagen efter hade det lagt sig. Jag är väldigt tacksam för Carinas engagemang att förbättra min hy.

Kattis

2016-06-10

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.