Stora blå

FÖRYNGRINGSKLINIK som ger spjutspetsinriktade ESTETISKA BEHANDLINGAR. Vi ger även KLASSISKA SALONGSBEHANDLINGAR och KROPPSMASSAGE samt har två mycket populära FRISÖRER - ALLT DETTA under ett och samma tak!

Säkra behandlingar, rätt specialiserad behandlare och behandlingar med bestående resultat till rätt pris. Det är du värd. Klinikens läge en bit utanför citykärnan är för den något kräsne och för den som helst vill behandla sig lite mer anonymt än centralt.

Klinikstaben

Carina Persberg

Klinikchef & Hudstrateg

Hudstrategen Carina Persberg är en auktoriserad och medicinskt utbildad Hudterapeut som är specialiserad inom laser och IPL, olika typer av hudsymptom, kärlbristningar, fibrom/skin tags, acne, acneärr, olika pigmenteringar och leverfläckar samt förtida åldrande och estetiska anti-age behandlingar.

– Klienten varken kan eller ska behöva förlita sig på en ”ny estetisk” maskin som dyker upp på marknaden. Klienten ska istället få sakkunnig hjälp av en specialist med lång och gedigen yrkeserfarenhet för att få den adekvata hjälp denne sökt för, menar Carina Persberg, Hudstrateg med 33 års erfarenhet. Journal med före och efter-bilder ska följa klientens strategiska behandlingsplan hos oss. 

Dr Ulf Aringer

Leg. Läkare

Dr Aringer har 15 års erfarenhet av estetiska behandlingar såsom trådlyft, laser, botox och fillers.

Certifierad av REBS (rådet för estetiska behandlingar i Sverige)

Gillian Kling

LEG SJUKSKÖTERSKA & INJEKTIONSSPECIALIST

Master of injection techniques
Ansvarar för injektioner såsom hudfillers, botox, microsclerosering (ådernät/bråcksbehandling)

Dr Olof Nybacka

KLINIKANSVARIG LÄKARE

Ansvarig för kliniken, delegerar sjuksköterska och Hudstrategs behandlingar/konsultationer

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.